pondelok 8. októbra 2012

Má Lipšic prsty v "gorilích" protestoch?

V období 2010 – 2012 si moc na ministerstve uzurpovala pätica Daniel Lipšic (minister) – Milan Krajniak (poradca pre rómsku problematiku) – Ján Lazar (generálny riaditeľ ekonomickej sekcie MV SR) – Vladimír Pčolinský (riaditeľ Kancelárie ministra) - Marcel Klimek (vedúci Služobného úradu MV SR). Mimochodom Lazar ešte aj ako vysokopostavený štátny úradník figuroval ako konateľ v spoločnosti Klub Palisády, s.r.o. (vlastníci Jana Žitňanská a Milan Krajniak). Nie je to konflikt záujmov?

Teraz sa opriem o časť 5 údajného spravodajského spisu "Kocúr". Uvádza sa tu, že v minulosti Ján Lazar pôsobil spoločne s Milanom Krajniakom v spoločnosti A.I.L.C. (neskôr Telfin, s.r.o., dnes Unifix, s.r.o.). Jána Lazara nájdeme medzi konateľmi. Milana Krajniaka zas v spoločnosti Arthur & Partner, s.r.o., ktorá figurovala medzi spoločníkmi. Ale najviac ma zaujalo nasledovné tvrdenie v spise – "Lazar v spoločnosti pôsobil spoločne s Vladimírom Pčolinským a Martinom Pčolinským...". Opäť sa to dá bez problémov potvrdiť cez obchodný register. Vladimír Pčolinský pôsobil v období 2010 – 2012 na MV SR ako riaditeľ Kancelárie ministra (Lipšica). Zaujímavé, že? A Martin Pčolinský je zas brat Vladimíra Pčolinského. Zdá sa Vám priezvisko "Pčolinský" známe? Jasné, podľa všetkého poznáte ich brata tzv. "aktivistu" Petra Pčolinského – jedného zo spoluorganizátorov "gorilích protestov". Čiže, vytvára sa nám tu zaujímavá hypotéza (ktorá má veľmi blízko k realite), ktorá vyzerá nasledovne:

V období 2010 – 2012 bol ministrom vnútra SR Daniel Lipšic. Jeho poradcom pre rómsku problematiku (a podľa spisu "Kocúr" a článkov v Plus 7 dní aj napr. zodpovedným za dodávku odpočúvacieho zariadenia pre políciu) bol Milan Krajniak. Milan Krajniak v minulosti podnikal spoločne s bratmi Pčolinskými, z ktorých sa Vladimír Pčolinský stal za Lipšica riaditeľom Kancelárie ministra vnútra. Ďalší človek, ktorý pôsobil ako konateľ v spoločnostiach Krajniaka – Ján Lazar – sa stal generálnym riaditeľom ekonomickej sekcie. No a človek blízky k finančnej skupine zastrešujúcej záujmy podnikateľov Lukeša, Žiaka, Mojžiša (členov "Skupinky" – kauza z roku 2003) – Marcel Klimek – sa stal vedúcim služobného úradu. Takým spôsobom sa celé ministerstvo (a hlavne oblasť verejného obstarávania) nachádzalo pod kontrolou lipšicovsko-lukešovskej kliky.

V decembri 2011 vypukol škandál ohľadom spisu "Gorila". Od začiatku roka 2012 sa konajú protesty proti "gorilám". Na ich čele stojí kto? No predsa Peter Pčolinský. Nech mi nikto nehovorí, že ide o náhodu.

A čo sa deje po voľbách a zmene politickej garnitúry? Lipšic v lete sníva svoj sen, v septembri ohlási založenie nového subjektu "Nová väčšina". Kto sa angažuje okolo novej strany? Milan Krajniak "pomáha" s komunikáciou, na videu tlačovej konferencie pri príležitosti ohlásenia vzniku nového politického subjektu hneď za Lipšicom stojí a usilovne tlieska Marcela Pčolinská – matka bratov Pčolinských. Ekonomickým "expertom" strany je Marcel Klimek – človek priamo napojený na lukešovské štruktúry, ktoré novú stranu financujú. Obraz máme hotový... A pre toho, kto to nepochopil, vysvetlím... Vyvesenie spisu "Gorila" na internete, protesty "proti gorilám", založenie novej strany je všetko súčasťou koordinovaného postupu zo strany Lipšica, ktorého hlavným cieľom je uchopenie moci v tomto štáte.

Týmto v žiadnom prípade nechcem rezolútne povedať, že to, čo je uvedené v spise "Gorila" zavesenom na internete nie je pravda. Ale neviem ani o tom, že by niekto predložil dôkazy o tom, že spis pravdivý je. Toto nie je o pravdivosti alebo nepravdivosti spisu "Gorila". Je to o tom, ako sa NIEKTO prostredníctvom tohto spisu a za zneužitia obyčajných ľudí (tým, ktorí prišli na protesty proti "gorilám" išlo naozaj o dobrú vec) usilovne driape k moci. A jeho najbližších pomocníkov som už pomenoval a pomenujem ešte raz: MILAN KRAJNIAK, VLADIMÍR PČOLINSKÝ, JÁN LAZAR, MARCEL KLIMEK + osoby blízke k izraelskej obchodnej komore: MARTIN BARTO, PETER LUKEŠ, MILOŠ ŽIAK, JÁN MOJŽIŠ. Žitňanská sa nepočíta, nakoľko tá pre Lipšica vôbec nie je podstatná, podstatné sú len jeho ambície. No a kto je obeťou Lipšica? Že by oligarchovia, ktorých tak usilovne kritizuje? NIE, obeťami sú bežní ľudia, ktorý tento fanaticky ambiciózny človek zneužíva na dosiahnutie SVOJHO vlastného cieľa. Chce vykoreniť oligarchov? Nech sa páči, ale pritom mu za chrbtom vyrastá staro-nová skupina/SKUPINKA. Tú momentálne taktiež využíva vo vlastný prospech. Uvidíme ako sa budú vzťahy medzi nimi vyvíjať...